zprávy 20. - 24.6.2022

Milí rodiče,

čeká nás předposlední týden 2.třídy. Máme za sebou školu v přírodě, kterou děti zvládly skvěle. Opravdu jsme byli hodně v přírodě a venku, protože jsme měli krásné počasí. Celým týdnem nás provázel pan Harry Potter a jeho přátelé. Děti byly rozdělené do kolejí a měly společné úkoly a hry. Večer jsme si četli další pokračování o tomto kouzelníkovi a vyráběli a tvořili různé věci. Děti také ušly 12 kilometrovou cestu do Žihle, vykoupaly se v místním rybníku a užily si na hřišti své vlastní hry a aktivity, které je baví. Zbylo nám pár věcí, které nafotím a pošlu na skupinu. Když se přihlásíte, tak vám oblečení nebo zbylé věci pošlu po dětech.

Prosím, aby si dnes děti přinesly tělocvik a sešity zpět do třídy. Tento týden ještě budeme opakovat vše, co jsme za celý rok zvládli a znovu si některé věci osvěžíme. Také pro Vás na úterý připravujeme malé překvapení, tak na něm pilně pracujeme. Dnes také pošlu dětem zpátky velké notýsky, kam děti dostaly poslední známky, které v červnu nasbíraly.

V úterý 21.6. Vás srdečně všechny zvu na piknik, který se uskuteční na školná zahradě od 16.30 hodin. Prosím, přineste si s sebou nějakou deku nebo větší ručník a poprosím vás o malé občerstvení. Dáme vše společně dohromady a děti si užijí dobroty i zahradu samy pro sebe.

Opět připomínám ztráty a nálezy, které jsou stále plné. Prosím zastavte se a nakoukněte.

V posledním týdnu si pak děti odnesou domů obrázky, pracovní sešity, kufříky a další osobní věci. Také oslavíme děti, které mají narozeniny o prázdninách a pustíme si 2.díl Harryho Pottera, který jsme s dětmi začali číst na škole v přírodě.

Za mě je to vše, mějte se fajn a tatínkům přeji dodatečně vše nej ke dni otců. Mirka Černá