poslední zpráva 27. - 30.6.2022

Milí rodiče,

Píšu Vám svoji poslední zprávu v tomto školním roce a zároveň svoji poslední zprávu jako třídní učitelka Vašich dětí. Dva roky nám utekly velmi rychle. Zažili jsme toho spousty, včetně online výuku, kterou jsme ale všichni zvládli a děti se určitě naučily zase jiné věci. Chtěla bych Vám všem ještě jednou poděkovat za spolupráci a za to, jak se o svoje děti staráte a záleží Vám na nich. O to byla moje práce jednodušší. Tak moc děkuji.

Pár organizačních věcí.

Prosím, aby si děti v pondělí přinesly velkou tašku. Odnesou si kufřík, tělocvik, obrázky a pracovní sešity a materiály ze šanonu. Prosím, až je budete vyzvedávat, tak jim ještě tašku připomeňte. Poprosím i Zuzku v družině. Pokud někdo potřebuje odnést tašku až třeba v úterý, tak není problém, nechat si ji v šatně. Ve středu Vás pak poprosím, abyste s dětmi odnesli všechno z šatny, včetně přezůvek. Ve čtvrtek už se děti nebudou přezouvat a rozloučíme se na hřišti.

Děti si v pondělí mohou přinést společenské hry a v průběhu pondělí, úterý a středy si společně budeme hrát. Ve středu si pak hry odnesou zase domů.

Ve čtvrtek si děti přinesou pouze desky na vysvědčení. Napište mi, pokud děti půjdou ve čtvrtek do družiny. Pokud ne, tak Vám je předám na hřišti. Nezapomeňte si také odhlásit obědy, pokud už ve čtvrtek nepůjdete.

Vaši skupinu bych ráda ponechala. Domluvila jsem se s Luckou Klímovou, že by si skupinu převzala a vy s ní tak bude moci nadále komunikovat ohledně družiny.

Co nás čeká?

Pondělí – budeme si povídat o víkendu, kreslit, rozdávat si obrázky, sešity, kufříky, hrát hry, čeká nás poslední tělocvik

Úterý – oslavíme děti, které mají narozeniny o prázdninách (kdo z oslavenců chce, tak může přinést nějaké bonbonky), pustíme si slíbený druhý díl Harryho Pottera, kterého jsme začali číst na škole v přírodě, hry, odevzdávání učebnic

Středa – úklid třídy, hry, zahrada

Čtvrtek – předání vysvědčení a hodnocení, slavnostní ukončení na školní zahradě

…..a hurá na prázdniny………

 Všem přeji prima a pohodové prázdniny. Mějte se a v průběhu dalšího roku se určitě s dětmi budeme ve škole potkávat. S úctou odcházející učitelka Mirka